Lifestyle

Fața Deliei, folosită într-un film pentru adulți

  • delia.png
 

Delia a fost șocată să constate că un film pentru adulți a fost editat, astfel încât fața ei s-o înlocuiască pe cea a actriței. Artista s-a enervat la culme și a recunoscut că nu știe cum să reacționaze la acest lucru.

„Am descoperit că circulă din telefon în telefon… această mizerie. Se numește deepfake! Este un fake făcut în România… din fericire. Cu o aplicație de doi lei. Afară lucrurile stau îngrijorător de bine la acest capitol de tehnologie avansată. Se folosește o poză… bună și funcționează pe sistemul face swap! Imaginează-ți cum te simți să-ți vezi fața pusă într-un astfel de context. Sau mai rău… fața mamei tale… sau a copilului tău. Oricine poate fi o victimă a acestor aplicații… în scop de umilire… șantaj…etc! Căscați bine ochii și nu mai credeți tot ce zboară pe net! Stăm prost la capitolul legi în online… dar cu siguranță se vor lua măsuri!”, a scris artista, pe Instagram.

Ulterior, a anunțat că a găsit originalul. Un fan i-a scris că ar exista și alt filmuleț.

„Nu este doar filmulețul ăsta, mai este unul care este foarte bine editat chiar pare că ești tu, doar că actrița nu are tatuaje pe mâna și nu are sunet!”, a precizat persoana respectivă.

În timp ce majoritatea fanilor s-au arătat indignați de situație, unora li s-a părut că reacționează prea dur.

„Cred că faci prea mult caz de asta. Toată lumea știe de deepfakes. Pe mine m-ar fi distrat. Crezi că puștii au nevoie de deepfake-ul cu tine pentru a face lucruri? Au unele din videoclipurile tale reale pentru asta. My 2 cents”, i-a scris un urmăritor.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button