Lifestyle

Elon Musk a fost în Poiana Brașov

Elon Musk a fost în Poiana Brașov

Înainte de a fi de Halloween la Bran – Elon Musk face petrecere de Halloween la Castelul Bran, Elon Musk s-a aflat azi noapte în Poiana Brașov.

Potrivit cancan.ro, cel mai bogat om de pe planetă și invitații săi, unul și unul, au cinat la Stâna Turistică Sergiana (foto). Musk a avut parte de un spectacol fascinant. În program au fost incluse dansuri populare și jocuri tradiționale din „Țara lui Dracula”. Finalul a fost unul de senzație, cu focuri de artificii imense, care au durat circa 5 minute. S-a luminat cerul în Poiana Brașov. Apoi, după orele 1.00, VIP-urile au părăsit restaurantul.

Elon Musk s-a arătat încântat de vizita în România, precizând pe Twitter: „Fresh baked & pastries are some of the great joys of life”.

În social-media, cei de la Stâna Turistică Sergiana au anunțat că localul a fost închis vineri și sâmbătă pentru un eveniment privat. De astăzi este redeschis publicului.

Altfel, artista suedeză Julia Sandström și-a informat fanii, pe Instagram, că se află în România, în „alaiul” lui Musk. „Land of the Vampires… Stoked to play in Transylvania this Halloween” a fost mesajul însoțit de o imagine cu Castelul Bran.

Elon Musk a fost în Poiana Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
6 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Gogu
4 luni în urmă

Asta va fi cea mai mare si de succes promovare turistica a Brasovului si a Romaniei!
Sa mai pofteasca!!!

4 luni în urmă

[…] Elon Musk a fost în Poiana Brașov […]

4 luni în urmă

[…] Elon Musk a fost în Poiana Brașov […]

Mama lui Barbu Gh
4 luni în urmă

Of, of! Poate se indura domnul Musk si il angajeaza temporar si pe Gigel al meu la Bran pe post de mascarici. Cu scumpirile astea, tare bine ne-ar prinde niste resturi macar. Of, of! Viata grea! Si altii…

4 luni în urmă

[…] Bran pentru o zi ar costa 75.000 de euro. Înainte, invitații lui Musk au avut parte de o cină la Stâna Turistică din Poiana Brașov. Apoi de un prânz select la Restaurantul Prato din centrul orașului de la poalele… Citeşte mai mult »

3 luni în urmă

[…] Europig (Sergiana Grup), controlată de omul de afaceri brașovean Tudor Neculoiu – patronul Sergiana Group, are […]

Back to top button