Lifestyle

Elon Musk a fost în Poiana Brașov

Elon Musk a fost în Poiana Brașov

Înainte de a fi de Halloween la Bran – Elon Musk face petrecere de Halloween la Castelul Bran, Elon Musk s-a aflat azi noapte în Poiana Brașov.

Potrivit cancan.ro, cel mai bogat om de pe planetă și invitații săi, unul și unul, au cinat la Stâna Turistică Sergiana (foto). Musk a avut parte de un spectacol fascinant. În program au fost incluse dansuri populare și jocuri tradiționale din „Țara lui Dracula”. Finalul a fost unul de senzație, cu focuri de artificii imense, care au durat circa 5 minute. S-a luminat cerul în Poiana Brașov. Apoi, după orele 1.00, VIP-urile au părăsit restaurantul.

Elon Musk s-a arătat încântat de vizita în România, precizând pe Twitter: „Fresh baked & pastries are some of the great joys of life”.

Elon Musk a fost în Poiana Brașov | MyTex.ro
Elon Musk a fost în Poiana Brașov 4

În social-media, cei de la Stâna Turistică Sergiana au anunțat că localul a fost închis vineri și sâmbătă pentru un eveniment privat. De astăzi este redeschis publicului.

Altfel, artista suedeză Julia Sandström și-a informat fanii, pe Instagram, că se află în România, în „alaiul” lui Musk. „Land of the Vampires… Stoked to play in Transylvania this Halloween” a fost mesajul însoțit de o imagine cu Castelul Bran.

Elon Musk a fost în Poiana Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
6 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Gogu
1 an în urmă

Asta va fi cea mai mare si de succes promovare turistica a Brasovului si a Romaniei!
Sa mai pofteasca!!!

1 an în urmă

[…] Elon Musk a fost în Poiana Brașov […]

1 an în urmă

[…] Elon Musk a fost în Poiana Brașov […]

Mama lui Barbu Gh
1 an în urmă

Of, of! Poate se indura domnul Musk si il angajeaza temporar si pe Gigel al meu la Bran pe post de mascarici. Cu scumpirile astea, tare bine ne-ar prinde niste resturi macar. Of, of! Viata grea! Si altii…

1 an în urmă

[…] Bran pentru o zi ar costa 75.000 de euro. Înainte, invitații lui Musk au avut parte de o cină la Stâna Turistică din Poiana Brașov. Apoi de un prânz select la Restaurantul Prato din centrul orașului de la poalele… Citeşte mai mult »

1 an în urmă

[…] Europig (Sergiana Grup), controlată de omul de afaceri brașovean Tudor Neculoiu – patronul Sergiana Group, are […]

Back to top button