Lifestyle

Elena Cârstea, grave probleme de sănătate

Elena Cârstea, grave probleme de sănătate

Elena Cârstea a trecut prin momente de cumpănă chiar înainte să împlinească vârsta de 61 de ani, pe data de 26 februarie. Artista a suferit un atac cerebral care a fost urmat de o pneumonie. Vedeta care acum locuiește de ani buni în SUA a dezvăluit că a stat internată în spital timp de două săptămâni, iar în tot acest timp nu a putut să se deplaseze.

Nu am mai putut să merg și nu știam. Asta a fost înainte de pneumonie, cu vreo săptămână. Iar apoi s-a agravat. Și am intrat în spital. Am stat acolo, la urgență, vreo două săptămâni și ceva. Apoi am făcut tratament acasă. Sunt foarte bine acum, fac recuperare, o să-mi revin. (…) N-am mai putut să merg și nu știam de ce… Înainte cu vreo săptămână, două de pneumonie.

Tot s-a agravat și pe urmă am intrat în spital. Am stat acolo, la Urgență, vreo două săptămâni și ceva și pe urmă acasă am făcut tratament. Luna trecută și luna asta am fost încontinuu la doctor. Se rezolvă, doar că trebuie să fiu cuminte și să nu mă apuc iar de prostii”, a povestit artista recent, în cadrul unui interviu pentru emisiunea lui Cristi Brancu.

Elena Cârstea, grave probleme de sănătate. Aceasta a povestit că acum merge o oră pe zi la înot, iar în șase luni speră să-și revină complet. Artista a mai spus că acum trăiește la fel ca înainte și doar trebuie să aibă grijă mai mult de sănătatea sa. Cel mai îngrijorat a fost soțul ei, care o roagă de ani de zile să se lase de fumat, potrivit libertateapentrufemei.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
cumultumiri
18 zile în urmă

Ceea ce tin eu minte este ca avea o voce exceptionala si asta nu i-o poate lua nimeni .

Back to top button