Lifestyle

Ela Crăciun va merge în Africa de sărbători

Ela Crăciun va petrece sărbătorile de iarnă în Africa. Ea este încântată că se va putea relaxa la căldură, în toiul iernii. „După acest an, chiar am nevoie de multă relaxare”, a precizat prezentatoarea emisiunii „Numai de bine” de la Antena 3. Anul acesta, ea a decis să scurteze vacanța petrecută alături de familia sa la Sinaia, pentru a merge în Africa.

„De la 14 ani petrec fiecare Crăciun la Sinaia. O să respectăm și anul acesta tradiția și vom petrece acolo ajunul Crăciunului și prima zi de Crăciun, la părinții mei, însă de această dată am decis ca a doua zi să plecăm în Kenya. Este o vacanță pe care mi-am dorit-o foarte mult pentru copii.
Noi suntem fani ai destinațiilor însorite, așa că în momentul în care ne-a ieșit în cale această destinație, am fost pe loc convinși.
Va fi un zbor direct, de 9 ore și sunt absolut convinsă că toți copiii vor fi încântați de această vacanță pentru că vom avea și două zile în safari și vor întâlni cu siguranță multe animăluțe.
Nu va lipsi, desigur, nici relaxarea la plajă. După acest an, chiar am nevoie de multă relaxare”, a declarat Ela Crăciun, citată de libertatea.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button