Lifestyle

Dorian Popa și-a făcut cadou un colier cu peste 2.000 de diamante

Dorian Popa și-a făcut cadou un colier. Artistul în vârstă de 35 de ani și-a achiziționat un colier cu diamante, de Moș Nicolae. Bijuteria a fost realizată manual.
După ce și-a cumpărat o mașină Lamborghini în valoare de 300.000 de euro, Dorian Popa a decis să-și mai facă un cadou de lux și a optat pentru acest colier. Cadoul vine după ce artistul s-a despărțit de iubită, dar și după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise.
În cadrul unui vlog postat pe canalul lui de YouTube, Dorian Popa a mers la un magazin de bijuterii, unde lucrează și Denisa Nechifor, fosta parteneră a lui Adrian Cristea și și-a achiziționat un lanț mai mare și mai gros decât cel pe care îl avea.


„A venit băiețelul (n.r. colierul) nou. A venit și la mine Moș Nicolae, la 4 zile de la ziua în fapt. Colierul vechi pleacă tot către ei, diferența de bani am plătit-o tot prin transfer bancar. Eu am văzut deja lanțul, nu vreau să vă mint, în momentul când am fost să îi facem primirea în țară. El a trebuit să mai meargă pe la anumite entități ce se ocupă cu certificarea lui în România, deci astăzi nu o să fie prima dată când îl văd. Când am văzut lanțul, trebuie să recunosc că m-am emoționat și i-am mulțumit din suflet Denisei Nechifor pentru că este ceva ce eu nu m-am așteptat să iasă”, a spus Dorian Popa pe YouTube.


„A doua oară când îl văd și reacția mea e aceeași, emoția e aceeași. Uitați-vă cum arată. Și acum o să vorbim în detaliu despre el. Este o piesă de artă! De ce? Este făcut pe comandă, exact așa cum l-am visat și mi l-am dorit, făcut manual (…).


Am mers pe modelul…cubanul drept, rectangular și o chestie pe care mi-am dorit-o eu în comparație cu lanțul vechi a fost să plin și pe spate. Motiv pentru care a fost consumat un pic mai mult aur. El e acum plin și pe spate. În cazul în care se întoarce, să fie și mai frumos decât cel vechi, nu că acela nu ar fi frumos. Are 2.100 de pietre, wow. Acum aflu prima oară. (…) Acest lanț superb este mai mult decât ce visam. După cum vedeți e încrustat tot în diamante și D-ul, care reprezintă inițiala numelui meu.
Trebuie să recunoașteți că la măsura mea XXL, că așa m-a făcut mamișor, la 96 de kilograme de Dorian Popa, nu mergea altfel, înțelegeți ce vreau să zic. (…) Nu mă așteptam să iasă în halul ăsta de frumos sau de mare!”
, a completat artistul.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button