Lifestyle

Dorian Popa, percheziționat de polițiștii din Grecia, înarmați cu mitraliere

 

Dorian Popa a trecut prin momente de panică, în Grecia, unde a fost oprit pentru control și percheziționat în trafic. Artistul, aflat de câteva zile în țara elenă, pentru niște filmări, a povestit tot pe rețelele de socializare.

„În viața mea nu am trăit un moment atât de panică, am încercat să mă feresc de lucrurile care îți fac rău în viață, tocmai pentru a nu fi nevoie să trec prin așa ceva. În spatele meu vedeam numai roșu și albastru, am tras pe dreapta, nu înțelegeam ce se întâmplă. Îmi fac semn, cobor din mașină și mă chemau către mașina lor, m-am dus spre ei cu mâinile sus.
Mă duc către ei și mi-au zis să mă pun cu fața la mașină, atunci am zis că îmi pun cătușele, mi-au luat mâinile, unul a început să mă percheziționeze. Mi-a scos portofelul, s-au uitat la portofel”, a detaliat Dorian Popa.

Acesta a mărturisit că le-a dat polițiștilor actele mașinii, le-a explicat cine este și care este scopul pentru care a mers în Grecia.

„Aveau mitraliere, m-au pus să scot actele, eram fericit că am ajuns la ele. Le-am arătat testul PCR, le-am arătat că sunt youtuber”, a explicat artistul.

Totul ar pornit de la faptul că autoturismul artistului este scump și le-a atras atenția polițiștilor, care au vrut să se asigure că este deținut legal.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button