Lifestyle

Denise Rifai, furibundă după un zbor cu avionul

Denise Rifai, furibundă după un zbor cu avionul…

Prezentatoarea tv și-a exprimat revolta din cauza condițiilor pe care le-a găsit la bordul unei aeronave. Vedeta a fost nevoită să călătoarească pe timpul nopții și a criticat faptul că pasagerilor nu li s-a asigurat apă sau mâncare în avion, deși se aflau 100 persoane la bord, printre care și copii.
„Lucrurile sunt din ce în ce mai rău! Pare desprins dintr-un film vechi, din perioada comunistă, în care românilor li se explica că Normalitate însemna lipsa și nimicul.
Bilete scumpe, curse târzii în noapte. Aparate bătrâne. Imagine de anii 90!
!!!La bordul aeronavei nu se mai servește nimic gratis. Oricine dorește să și cumpere orișice, o poate face doar contra cost. Problema e că NU ai ce cumpăra. La propriu!!!
Cursa de aseara nu avea la bord nicio sticlă de apă plată! Niciuna!!!! Doar vreo 2,3 de apă minerală! 3 plicutele de ceai: 2 de fructe si unul de menta. Si un singur sandvis! Unul!!! Vorbesc de un aparat mare de zbor care transporta peste 100 de pasageri. Ni s-a explicat că nu se doresc pierderi, mâncarea fiind perisabilă, fapt pt care firma de catering nu mai livrează mâncare. Și iată, nici măcar apă.
Pe aeroportul unde eram, în toiul noptii, a trebuit să preluăm și un grup de 50 de pasageri care pierduseră zborul către București. Au urmat, deci, zeci de minute de așteptare la bordul aeronavei. Pe uscat. Și la propriu și la figurat!
Se putea întâmpla orice aseară. Oameni cărora să li se facă rău. Părinți care să aiba nevoie de alimente pentru copii sau doar de ..apă!”, a scris Denise Rifai, pe Facebook.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
jonelul
26 zile în urmă

Eu m-am confruntat de nenumarate ori cu astfel de situatii si nu m-am plans. Am inteles ca zborul cu avionul nu mai este un lux, iar relatarea de mai sus este un exemplu despre cum reactioneaza cei din lumea inalta… Citeşte mai mult »

Willy
Răspunde la  jonelul
26 zile în urmă

Da’ ce jonele, gagica asta e din lumea inalta? Aveam pretentii de la tine.

VAX POPULI
26 zile în urmă

Pai,daca va dati cu avioane la care bagajul e mai scump decat biletul in sine.Nu stiati ca ce e ieftin e al drkului de scump,pana la urma ? Cand s-a pus problema ca TAROM sa inaugureze aeroportul din BV cu… Citeşte mai mult »

Back to top button