Lifestyle

Deea Maxer: „ Îi sărea sosul picant. Era violent verbal, irascibil”

Deea Maxer a mărturisit ce a provocat ruptura de Dinu Maxer.


„La detașare a dus nepotrivirea de caracter, incompatibilitatea și lipsa calmității. Era irascibil. Îi sărea sosul picant. Era violent verbal, irascibil, Dinu nu se iubea pe el. Nu am cum să iubesc un om care nu are grijă de el. Toate astea au dus la divorț. Eu îl știam de acasă, tu de la TV, e o mare diferență între cele două variante”, a declarat Deea Maxer, în cadrul emisiunii „La Măruță”, de la Pro TV.

Cei doi s-au despărțit după 18 ani de relație. Ei au împreună un băiat și o fetiță și locuiesc în același bloc, de dragul copiilor.
Deea Maxer a recunoscut că ea a fost cea care și-a dorit să divorțeze. „A fost un lucru pe care nu i l-am spus recent lui Dinu, i-l spun de ani de zile”, a mărturisit artista. 


Între cei doi foști soți este o diferență de vârstă de 17 ani. Ea a ținut să precizeze că niciunul nu a fost infidel în timpul căsătoriei. Dar, după divorț, fiecare a intrat în altă relație. Astfel, Deea a spus că este îndrăgostită și că nu este prea repede, deoarece „ruptura” din mariaj s-a produs cu mult înainte de a veni vestea divorțului. Dinu Maxer îl cunoaște pe actualul ei iubit, Robert, dar ea nu a cunoscut-o pe tânăra cu care fostul ei soț a ieșit o perioadă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button