Lifestyle

Deea Maxer, despre problemele cu acneea

Deea Maxer a povestit despre problemele sale cu acneea. Ea susține că s-a umplut de coșuri din cauza unor produse nepotrivite tenului ei. Totodată, le recomandă fetelor să-și facă analize, dacă au probleme de acest fel.

„Am avut acnee și încă mai am perioade când am probleme cu tenul. Am făcut foarte multe analize și chiar le sfătuiesc pe domnișoarele care au probleme de acest gen, cu acneea, să facă analize, să treacă și pe la endocrinolog, și pe la ginecolog, să meargă și la dermatolog, în special. (…) Pur și simplu foloseam produsele greșite”, a explicat Deea Maxer, pentru spynews.ro.

Pentru ea, problemele cu acneea au fost frustrante, după cum a mărturisit.

„Foarte ciudată a fost perioada respectivă, Dinu știe cât de frustrant era, pentru că era genul acela de acnee inflamată și roșiatică pe care nu puteai să o acoperi cu fond de ten”, a povestit artista, la Antena Stars.

Ea l-a întrebat pe Dinu Maxer dacă o mai vedea frumoasă atunci.

„Absolut (n.r. – o vedea frumoasă și cu acnee). Nu mă uitam acolo. Nu focalizam în zona în care te deranja pe tine. Eu mă uitam la ochii tăi frumoși, la zâmbetul tău”, a spus Dinu Maxer, la TV.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button