Lifestyle

Deces fulgerător în echipa Netflix…

  • lumanare_7.jpg
  • david-a-arnold-dead-54-thatgrapejuice_300207.jpg
 

Producătorul și scriitorul de la Netflix David A. Arnold a murit la 54 de ani. El avea programat un turneu de stand up chiar pentru finalul lunii. 

Cu mare tristețe confirmăm moartea prematură a soțului, tatălui, fratelui și prietenului nostru, David A. Arnold. David s-a stins liniștit astăzi în casa sa, iar medicii au stabilit cauza morții din cauze naturale. Vă rugăm să ne țineți familia în rugăciune și să ne respectați intimitatea în acest moment, deoarece suntem cu toții șocați și devastați de această pierdere”, a transmis familia comediantului.

El a lucrat ca scriitor și producător în Fuller House de la Netflix și a avut un catalog impresionant de lucrări la alte spectacole de comedie, conform presei centrale. David A. Arnold a scris, de asemenea, teste pentru Meet The Browns, The Rickey Smiley Show, Raising Whitley și The Tony Rock Project. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button