Lifestyle

De ce nu-i place Deliei să-și primească prietenii în vizită

  • delia_9.jpg

Delia a recunoscut că nu-i place să aibă musafiri. Cântăreața a explicat motivele pentru care evită să își invite prietenii acasă la ea.

Artista locuiește într-un penthouse de câteva sute de metri, din zona Herăstrău. Deși are un apartament spațios, Delia evită să își cheme prietenii în vizită.

„Nu prea (n.r. cheamă oameni acasă). Pleacă greu, fac firimituri și scrumează prost, pe lângă scrumieră. Urăsc!”, a declarat Delia Matache, pe Instagram, fiind citată de cancan.ro.

În urmă cu câțiva ani, artista declara că nu mănâncă acasă, pentru că nu vrea să facă dezordine. Delia preferă să comande mâncare și să nu mai murdărească bucătăria. „Răzvan ştie să facă nişte cartofi prăjiţi cu ceva, dar eu prefer să comandăm ca să nu murdărim bucătăria. Dacă curățăm cartofi, dăm pe jos şi trebuie să spălăm apoi, iar dacă fierb, murdăresc plita. Mă deranjează să simt firimituri pe jos. De fapt, la noi în casă nu se mănâncă nicăieri. În cadă este cel mai sigur”, spunea cântăreața.

Delia locuiește într-un penthouse în valoare de peste 1 milion de euro. Pe terasă, cântăreața are și o piscină în care se mai filmează vara. De pe terasă, artista are vedere la lac.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button