Lifestyle

De ce au divorțat Francisca și Bogdan Lățescu după 10 ani de relație

De ce au divorțat Francisca și Bogdan Lățescu după 10 ani de relație. Francisca a apărut în emisiunea lui Cătălin Măruță și a anunțat că a divorțat de Bogdan Lățescu. Apoi el a acordat un interviu pentru Fanatik, în care a vorbit despre motivele separării venite după 10 ani de relație.

„Noi am divorțat de comun acord, nu văd de ce ar interesa acum ce a fost între noi câtă vreme nici căsătoria nu a interesat. Nu suntem nici Obama, nici Bush. Răceala s-a întâmplat în timp. Nu s-a întâmplat brusc. Noi suntem amici în continuare, ne ajutăm în continuare dacă e nevoie. Păstrăm relația de prietenie. Am considerat că e mai bine așa. Noi eram într-o oarecare tensiune, să zic așa, de asta nu-mi plac chestiile astea în România, că se face tam-tam din orice. Îți spun doar atât: motivul principal al divorțului a fost că ea a pus cariera pe primul loc și nu mi-a picat bine. Eu știu că familia e cea mai importantă și apoi cariera”, a declarat Bogdan Lățescu.


„A fost un șoc în primele zile, dar e normal. În cîteva zile mi-am revenit, mie nu-mi trebuie psiholog. Vorbesc eu cu mine și totul e ok”, a adăugat Bogdan Lățescu.

El își dorea familie, ea carieră

La rândul ei, Francisca a dezvăluit că relația ei cu soțul nu mai funcționa. „Vă spun sincer, nu aveam ce să mai facem. Relația cu el nu mai funcționa. El voia familie, copii. Eu tot spuneam că urmează și asta. Vă spun sincer, eu vreau pe radio. Vreau să fac altceva, nu zic că nu vreau copii. Dar nu știu dacă acum. În plus, vacanțe, nu ne sincronizam. Eu voiam acum. El pierdea bani dacă venea cu mine. Și ne chinuiam reciproc. Iar asta nu e corect”, a declarat cântăreața, tot pentru fanatik.ro.
Cei doi erau împreună de 10 ani, iar de 4 ani erau căsătoriți.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

Eu am citit doar titlul. Voi?
Chiar nimeni nu e curios de ce au divortat lateii?

Back to top button