Lifestyle

De ce a plecat de la PRO TV brașoveanul Adrian Nartea

Brașoveanul Adrian Nartea, devenit faimos datorită rolului principal din serialul „Vlad”, a renunțat la PRO TV. El s-a consultat cu soția lui și a decis să renunțe la PRO TV pentru provocarea Asia Express, de la Antena 1.


Adrian Nartea susține că a simțit nevoia să facă o schimbare radicală. 
Sfatul soției sale a cântărit foarte mult în această situația, deoarece participarea la Asia Express înseamnă să stea departe de familie o bună perioadă de timp.
Actorul a acceptat până la urmă provocarea Asia Express și a dezvăluit și cum a fost despărțirea de PRO TV.


Nu e absolut nicio ranchiună, despărțirea a fost amiabilă, cu drag, dar și cu lacrimi! Așa se întâmplă! Sunt schimbări în viață, mai ales în cea profesională, pe care trebuie să le faci! Tragi linie, vezi plusuri, vezi minusuri, totul trebuie să fie diplomat și sincer! Așa a și fost. Lucrurile sunt cu voie bună și cu zâmbete!”, a declarat Adi Nartea pentru ego.ro.


La modul cel mai sincer, îmi doream o provocare de genul acesta, care are legătură cu inteligența, călătoriile, descoperirea de culturi noi! Era complicat pentru că eram în alt trust, însă, îmbrățișând genul acesta de provocări și gândindu-mă că aș vrea să arăt lumii și un alt fel de Adrian față de personajul deja cunoscut, a venit mânușă!
Și soția a fost de acord. Am fost împreună de acord că este ceva extrem de bun pentru mine și la nivel personal, dar și profesional. În mod evident, am schimbat familia, ca să zic”‘, a adăugat actorul pentru sursa menționată.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
2 luni în urmă

[…] Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.  » Citește toată știrea aici… […]

Back to top button