Lifestyle

De ce a dispărut Mihai Morar de la TV?!

 

Mihai Morar nu mai prezintă emisiuni la TV din primăvară, la scurt timp după declanșarea pandemiei, iar fanii lui s-au întrebat dacă va reveni sau nu pe micile ecrane. 

Cumva, răspunsul la această întrebare a venit în direct, în cadrul matinalului de la Radio Zu pe care Morar îl prezintă alături de Daniel Buzdugan și Emma Ștefan.

„Din aprilie nu mai am contract cu vreo televiziune din România!”, a spus fostul prezentator al emisiunii Răi da’ Buni, de la Antena Stars, conform ciao.ro.

Mihai Morar tocmai ce și-a deschis o a doua cafenea, serviciul de la radio merge bine, iar contractele de publicitate apar continuu, astfel că nu se plânge de probleme financiare din cauza faptului că nu mai are emisiune tv.

Iar fetele sale par a se bucura de schimbare, deoarece pot petrece mai mult timp cu tatăl lor. Morar are trei fiice – Mara, Cezara și Roua – cu soția lui, Gabriela Morar.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare