Lifestyle

Daniela Crudu avea COVID-19 în emisiunea în care și-a ieșit din minți

 

Liviu Vârciu a mărturisit că Daniela Crudu a avut COVID-19 în vară, când participa la filmările pentru emisiunea lui nea Mărin – în timpul căreia și-a pierdut cumpătul și s-a certat cu prezentatorul tv.

Ziua a avut loc cearta, iar seara a făcut test, pentru că nu se simțea bine și a ieșit pozitivă la COVID-19, așa că a plecat de la filmări, după cum a completat Andrei Ștefănescu, pentru Xtra Night Show.

Cu toții au participat la filmările pentru emisiunea „Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară”, difuzată la Antena 1.

La începutul acestora, Daniela Crudu a avut o ieșire nervoasă, în care a plâns și l-a înjurat pe prezentatorul emisiunii, nea Mărin.

Conflictul s-a iscat după ce prezentatorul tv a rugat-o să-i arate o poză mai veche cu ea, iar bruneta a arătat o fotografie pe când avea 18 ani, apoi nea Mărin i-a spus că arăta mai bine înainte să se opereze.

„Pe mine nu mă jignește nimeni în halul ăsta. Până când? Eu te respect, dar nu mă jignești în halul ăsta! Până când? Până când să te suport? Cum să spui așa? Eu sunt fată bună, mă faci nasoală, mă faci… Nu mai vreau! Gata, nu mai vreau să stau”, a spus ea, plecând apoi de la masa unde stăteau împreună.

VEZI ȘI:

Daniela Crudu, ieșire nervoasă după ce i s-a spus că arăta mai bine înaintea operațiilor estetice – VIDEO


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button