Lifestyle

Dani Oțil s-a trezit cu 15.000 de franci elvețieni în plus în cont

Dani Oțil s-a trezit cu 15.000 de franci elvețieni în plus, în cont, după cum a povestit. Prezentatorul tv a postat pe contul de socializare un video. În filmuleț, le-a mărturisit celor care îl urmăresc că s-a trezit în cont banii. El nu știe de unde provine această sumă.

„Fac acest anunț ca să-mi protejez pielea, că la urma urmei e despre pielea mea, și ca să nu-mi iau bătaie mai târziu. Bun, puneți-vă în situația mea, dar nu cu sufletul, ci cu creierul.
De aproape o săptămână, în contul meu de franci elvețieni pe care nu l-am accesat de foarte mult timp au apărut în jur de 15.000 de franci elvețieni, asta înseamnă cam 15.000 de euro plus sau minus”, a spus prezentatorul TV în clipul video postat, potrivit Wowbiz.


„O să mă întrebați: de ce ești prost și ne-ai spus? În primul rând sunt un om corect, că așa m-a învățat tata. Și în al doilea rând, că nu vreau ca peste o săptămână, două, o lună să mă caute poliția și să zică: ai primit bani de la un terorist, dă-i înapoi.
Voi ce ați face? Dar nu mai gândiți cu sufletul, ci cu creierul.(…) Știți ce m-am gândit. Dacă îi iau de toți banii poșete soției n-o să-mi dea nimeni în cap, doar o să ia poșetele înapoi”, a glumit Dani Oțil.

Cel mai probabil, el a anunțat situația băncii.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

Cititi comentariu de waxer: ”15.000 de franci elvețieni, asta înseamnă cam 15.000 de euro plus sau minus”… ”PLUS SAU MINUS”… Și mascariciul asta lauda dozele. Asta ca asta dar au fost redusi mintal care s-au si uitat in gura ingramaditului.

Back to top button