Lifestyle

Dana Războiu a divorţat în secret de milionarul Bogdan Enoiu

  • danarazboiu.jpg
 

Prezentatoarea TV Dana Războiu (42 de ani) şi milionarul Bogdan Enoiu (59 de ani) au divorţat la notar, în secret, înaintea Sărbătorilor Pascale, conform cancan.ro.

La începutul acestui an, după ce a revenit din vacanţa de iarnă pe care a petrecut-o alături de cei doi fii ai ei – Victor (14 ani) și Marc (7 ani) – în stațiunea Zermatt Matterhorn, din Elveția, ea s-a arătat profund dezamăgită de partenerul de viaţă.

„Pentru rolul de mamă dau 100% din sufletul meu şi îmi iese. Și pentru cel de soţie am dat 100% şi nu ştiu dacă am făcut bine. Dragii mei instaprieteni vă rog aveţi grijă cui oferiţi timpul vostru, anii voştri, energia şi sufletele voastre. Daţi-le copiilor voştri şi nu veţi regreta, dar în rest vă rog fiţi atenţi, fiţi înţelepţi şi ascultaţi-vă instinctul.

Nici cei mai vicleni oameni nu vă pot păcăli instinctul dacă aveţi încredere în ce simţiţi. Aveţi încredere în voi şi în instinctul vostru. Unii oameni sunt foarte toxici, mai ales aceia care încearcă să vă cucerească cu orice preţ. Dar pentru că aici suntem pe Instagram o să rămân pozitivă, o să ţin pentru mine dezamăgirile şi o să vă spun doar că, deşi vacanţa s-a terminat, noi trei rămânem nedespărţiţi şi puternici împreună”, nota Dana Războiu pe contul său de Instagram.

Şi vacanţa de Paşte a petrecut-o fără Bogdan Enoiu, în Maldive. Pe aceeaşi reţea socială, Dana Războiu le povestea prietenilor că „este o mamă singură şi fericită cu noua ei viaţă”.

Ştirista îl are Vlad dintr-o căsătorie anterioară (încheiată în 2005), cu fostul ministru al Sănătăţii Ovidiu Brânzan, iar pe Marc cu Bogdan Enoiu, conform Click!.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button