Lifestyle

Dan Bittman, părăsit de iubita cu 33 de ani mai tânără?!

  • odagiu2.jpg
  • odagiu3.jpg
 

După ce la începutul anului a părăsit-o pe compozitoarea Liliana Ștefan, mama celor trei băieți ai săi, pentru mult mai tânăra Monica Odagiu (24 de ani), Dan Bittman s-ar fi despărțit și de aceasta. Nu este exclus ca actrița, care este cu 33 de ani mai tânără decât solistul trupei Holograf, să fi fost cea care s-a săturat de legătură.

Deși niciunul dintre ei nu a confirmat oficial relația, ei au fost surprinși împreună în ipostaze tandre, iar Bittman a și părăsit căminul conjugal. Însă, conform playtech.ro, flacăra iubirii dintre Bittman și Odagiu s-a stins, iar fiecare a revenit la ale lui, mai cu seamă Monica, ea distrându-se în voie vara asta. Sezonul estival a prins-o pe actrița din „Pariu cu viața” la mare, alături de sora ei.

Dan Bittman și Monica Odagiu se cunosc de mai bine de patru ani. În fapt, cântărețul este cel care a ajutat-o pe Monica să se lanseze în showbiz. El i-a compus melodia „Stau cu picioarele în apă rece”, pe care a și cântat-o în duet cu ea. Tot într-un elan nespecific, solistul trupei Holograf a filmat un videoclip alături de tânăra sa protejată, marcând astfel prima apariție de acest fel alături de un artist aflat la debut, notează libertatea.ro.
Bittman, în vârstă de 58 de ani, a avut legături speciale şi cu Tania Budi, Sorana Darclee (ASIA), Roxana Blagu, Alina Chivulescu, Mihaela Rădulescu etc..

VEZI ȘI:

Bittman şi-a lăsat familia pentru o femeie cu 33 de ani mai tânără decât el (Galerie FOTO)


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
10 luni în urmă

[…] implicată într-un grav accident rutier. Monica Odagiu a fost iubita vocalistului trupei Holograf, Dan Bittman, dar mai este cunoscută și din show-ul TV […]

Back to top button