Lifestyle

Damian Drăghici a ținut post negru 7 zile

Damian Drăghici ținut post negru 7 zile, timp în care a consumat numai apă și săruri. Celebrul artist a slăbit 5,5 kilograme în acea săptămână și și-a ținut fanii la curent cu starea pe care a avut-o.

„Sunt foarte bine după cum vedeți, am slăbit puțin… vreo cinci kilograme și jumătate, dar corpul este deja obișnuit, mă simt foarte bine, am energie foarte multă. Mai am astăzi (duminică – n.r.), iar mâine dimineață (luni – n.r.) voi bea jumătate de kilogram de suc de portocale și jumătate de suc de grepfrut. Cam asta ar fi”, le-a mărturisit Damian Drăghici celor care îl urmăresc pe contul său de socializare, potrivit Click!.


A șasea zi de post negru a fost mai dificilă pentru artist, care a mărturisit că s-a simțit foarte slăbit. „A șasea zi de post negru… doar cu apă! M-am trezit dimineața la 7.30 pentru că am avut o grămadă de lucruri de făcut. Undeva pe la ora 13.00 am avut o cădere de energie, dar cumva am stat, m-am odihnit puțin și mi-am revenit. Deci, în continuare beau apă, am luat și puțină sare celtică cu apă pentru sărurile de care are nevoie corpul. În rest sunt foarte bine”, a precizat Damian Drăghici.

Într-un interviu pentru Denise Rifai, Damian Drăghici a povestit că suferă de ADHD.
„Nu este evident că am ADHD? Îmi zboară mintea în continuu. Am început să cânt la țambal la 3 ani și «datorită» ADHD –ului m-am lăsat după vreo șase luni de zile, m-am apucat de pian, iarăși m-am lăsat, m-am apucat de bass, iarăși m-am lăsat, de tobe, iarăși m-am lăsat. Cred că și de nai m-aș fi lăsat dacă nu s-ar fi întâmplat un mic incident la ansamblul UTC –ului: am cântat greșit și m-au făcut băieții să mă simt prost, iar asta m-a motivat să studiez. Dar nu a fost motivația potrivită, nu a fost din dragoste, ci a fost doar ambiție”, a povestit Damian Drăghici.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button