Lifestyle

Cum a reacționat Cătălin Bordea când a aflat că era înșelat de soție / „E ca la o anestezie”

Cătălin Bordea a mărturisit cum a reacționat când a aflat că era înșelat de soție. Invitat în emisiunea „Xtra Night Show”, moderată de Dan Capatos, la Antena Stars, Cătălin Bordea a vorbit deschis despre despărțirea de Livia. Când au apărut în presă imaginile cu Livia și Spike sărutându-se, Cătălin Bordea a avut parte de un șoc. Prietenii și terapia l-au ajutat să își revină cât de cât.


„Șocul a fost ceva… Simți fizic cum te golești. Simți cum te împietrești, pur și simplu. Nu mai ai reacție. așa. Pur și simplu fața rămâne mobilă. (…) Eu m-am pus pe bancă așa, mă uitam în gol. (…) Încep să se lege (n.r. – lucrurile), pentru că la un moment dat ai impresia că ești nebun. În timpul ăla, tu ai impresia că ești nebun, că vezi tu semne peste tot și nu știu ce. Și numai tu”, a mărturisit Cătălin Bordea, pentru „Xtra Night Show”.


Actorul a recunoscut că a apelat la un psiholog și că soția lui era complet schimbată după ce el s-a întors de la America Express.
„Fata în care s-a transformat la un moment dat, e treaba ei. (…) În ultimul an a fost o transformare bruscă, a fost o transformare ciudată, nu știu cum să o explic. Nu prea mai recunoști omul de lângă tine foarte tare, dar asta ține de alte lucruri, ține de psihologie, când te gândești la criza vârstei mijlocii, criză de identitate”, a adăugat comediantul.


„Am găsit-o schimbată radical după ce m-am întors de la America Express. (…) Eu am luat totul pe mine, adică eu eram clar de vină. (…) Îmi reproșam că nu am fost mai atent, îmi reproșam că poate nu am fost destul de bărbat, mi-am reproșat că nu am fost deloc bărbat în tot timpul relației, am fost mai mult copil decât bărbat, mi-am reproșat că am jucat un personaj, acest comediant care vine și acasă și care tot timpul încearcă să își facă soția să râdă. Și nu am fost, poate, profund uneori. Mi-am reproșat că uneori nu mi-am dat seama de anumite semnale și poate nu le-am văzut”, a mai mărturisit Cătălin Bordea, pentru „Xtra Night Show, potrivit Fanatik.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button