Lifestyle

Cum a rămas fără vedere Andrea Bocelli 

Andrea Bocelli a rămas fără vedere în copilărie. Un joc l-a nenorocit pe viață.


Artistul are acum 64 de ani. El s-a născut cu glaucom congenital, afecțiune din cauza căreia vedea foarte rău, iar pe când avea doar 12 ani a suferit o accidentare care l-a orbit complet. Andrea Bocelli a fost lovit cu putere de o minge în față. Artistul a avut o hemoragie cerebrală și a orbit. Deși a suferit mai multe operații, nu și-a recăpătat vederea.

A rămas fără vedere…


„În copilărie eram plin de viață și incontrolabil, îmi plăcea să joc fotbal și, într-o zi, în timpul unui meci, am fost lovit violent cu o minge direct în ochiul drept, singurul cu care distingeam lumina și culoarea.
Doctorii au încercat să mă vindece, am făcut mai multe operații, au folosit până și lipitori, dar totul a fost în zadar. Din acea zi nu am mai putut vedea”, a povestit Andrea Bocelli, citat de fanatik.ro.


Problema nu l-a doborât pe Andrea Bocelli. A urmat cursurile unei facultăți de drept, în Pisa, iar în timpul liber cânta prin baruri pentru a avea bani să se întrețină. A practicat dreptul doar un an după absolvirea studiilor. Apoi s-a dedicat muzicii.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button