Lifestyle

Cristina Spătar se pregătește de nuntă

Cristinei Spătar se pregătește de nuntă. Artista a confirmat că anul viitor va avea loc evenimentul. Ea este divorțată de mai bine de șase ani de tatăl celor doi copii ai ei.

De la despărțire, Alin Ionescu și Cristina Spătar nu își mai vorbesc, deși au doi copii împreună. Omul de afaceri s-a îndrăgostit de o femeie mult mai tânără decât el și a devenit tată pentru a treia oară.
Acum și Cristina Spătar se pregătește de nuntă. Potrivit libertatea.ro, aceasta se pregătește să se căsătorească cu un om de afaceri din Vâlcea.

Fostul soț al Cristinei Spătar nu a fost deloc impresionat de informația primită de la jurnaliști și a declarat că nu-l interesează nimic din ceea ce face mama copiilor lui.
„Nu mai ținem legătura de ani buni. Și, sincer, nici nu mă interesează ce face ea cu viața ei. Am viața mea și asta e tot ceea ce mă preocupă. Ea cu ale ei, eu cu ale mele!”, a precizat Alin Ionescu pentru  playtech.ro. „Nu am avut nicio discuție cu ea pe tema asta!”, a continuat acesta.
„Pe copii îi creștem în continuare, cum putem. După părerea mea, în acest caz nu intervine absolut nimic nou!”, a conchis el.
Cristina Spătar a fost cerută în căsătorie în Dubai.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button