Lifestyle

Cristina Spătar, „pauză” de la iubitul cu 21 de ani mai tânăr (Galerie FOTO)

  • cristinaspatar_2.jpg
  • cristina spatar 4_288128.png
  • cristina spatar 3_288129.png
 

Lucrurile nu mai sunt roz între Cristina Spătar și iubitul cu 21 de ani mai tânăr decât ea (cu care s-a cuplat după divorțul de tatăl copiilor ei), motiv pentru care s-ar fi ajuns la despărțire. În fapt, cântăreața susține că este vorba despre o „pauză”. Ea nu a precizat motivul pentru care s-a ajuns aici.

„Am luat o pauză, așa am decis de comun acord. Relația mea cu Tibi e în pauză. Nu știu cum va reacționa, dar este destul de matur să știe despre ce e vorba. El în general știe toate amănuntele din viața mea. Nu știu dacă știe, dar chiar ne cunoaștem de foarte mulți ani”, a declarat Cristina Spătar, la Antena Stars.

Tiberiu Vărzaru, tânărul care i-a cucerit inima după divorț, era cunoscut în lumea mondenă, după ce le-a antrenat pe Alina Eremia, Catinca Roman, etc.. El a mai avut o relație cu fiica cea mică a politicianului Vadim Tudor, Jeni, de aceeași vârstă cu el.

Revenind la Cristina Spătar, zilele trecute, ea a fost surprinsă în compania unui alt bărbat, dar susține că nu ar fi vorba despre un nou iubit.

„Persoana cu care m-ați găsit voi este doar un prieten, ne cunoaștem de vreo 15 ani. Nu poate fi vorba de altceva. Este doar un prieten. Nu e din București, ne-am revăzut. Nici nu se pune problema de altceva. Am depănat amintiri, am depănat lucruri vechi din copilărie. Nu știu, probabil o să ne mai vedem”, a explicat Cristina Spătar.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button