Lifestyle

Cristi Brancu, despre fosta sa rivală, Teo Trandafir

Cristi Brancu a comentat faptul că Teo Trandafir, care i-a fost rivală de-a lungul anilor, nu mai are emisiune la TV, din această toamnă. Teo, care a lucrat în ultimii ani la Kanal D, a luat o pauză pe perioadă nedeterminată de la televiziune. Cristi Brancu spune că prezentatoarea își merită locul în televiziune.

„Eu o admir pe Teo pentru tot ce a făcut. Acum, cred că ea este în continuare arondată acolo. Altfel, mi-ar face mare plăcere să ne mai întâlnim și să facem emisiuni împreună. În momentul în care eu am apărut la Prima și am fost, cumva, pe același tronson orar era imposibil și din punctul postului Kanal D și al Primei TV să continuăm”, a zis el.
„Eu o iubesc în continuare pe Teo. Sunt convins că un om de valoarea ei trebuie întotdeauna să fie la TV. Ar merita să fie în continuare, sub o formă sau alta, într-un format sau altul, Teo este un om cu un foarte mare potențial. E de o calitate extraordinară, deci trebuie să fie acolo!”, a mai declarat Cristi Brancu, într-un interviu pentru Fanatik.


Teo Trandafir și Cristi Brancu nu s-au înțeles mereu bine.
„Relația cu Teo a început prost. A scris cineva de la revista VIP ceva în neregulă despre ea… Apoi a continuat deplorabil. Nu am vorbit 20 de ani. Acum evoluează minunat. O dată ce ne-am întâlnit, am descoperit că avem aceleași repere și gânduri. A fost o mare plăcere să colaborăm”, a explicat Cristi Brancu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button