Lifestyle

Cosmin Seleși a schimbat aproape 40 de mașini

Cosmin Seleși a povestit despre „investițiile neinspirate”. Este vorba despre mașini pe care actorul le-a deținut de-a lungul anilor. El susține că, din 2000 și până în prezent a schimbat aproape 40 de autoturisme.


„După ce am terminat facultatea, mi-am luat Seria 5, da! Second, normal, kilometri reali”, a spus el, pentru cancan.ro.
„Eram tânăr, n-aveam bani de nimic. Am câștigat bani din filmul domnului Nicolae Mărgineanu și mi-am făcut un leasing la această mașină. Nu aveam nici mobilă în garsonieră. Eram tânăr!”, a mărturisit el.
„Am avut până acum 37-38 de mașini, din 2000. Am pierdut bani la fiecare!”, a adăugat actorul.
„Soția mea m-a calibrat când a apărut în viața mea (…). Să-i mulțumim și astăzi, că m-a readus pe linia de plutire. Cine știe unde ajungeam?! (…) Este mai înțeleaptă, mai împăciuitoare, mai calculată, mult mai calculată, e un echilibru”, a recunoscut Cosmin Seleși. El a vorbit și despre autoturismele mai de suflet.


„Mi-a rămas sufletul la Mercedes și la BMW. Un Mercedes C Class 200, anul 2000 și un pic. Era bleumarin, tapițerie crem, cutie automată. Când mi-am construit casa, am mai avut un C Class, dar break, am pus pe el gresia și n-a plecat de pe loc. Am pus cred că o tonă și ceva pe ea, am fost un cretin. Ăla de la gresie, zicea «domnul, sunteți nebun, nu pleacă de pe loc». S-a lăsat de era lipită de asfalt. Dar și BMW-ul a rămas în sufletul meu, am mai avut un X5, un X3, am mai avut BMW-uri”, a mai povestit prezentatorul de la PRO TV.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button