Lifestyle

Corina Dănilă nu mai prezintă emisiunea Gala umorului

Corina Dănilă nu mai prezintă emisiunea Gala umorului. Frumoasa Corina Dănilă, care a prezentat până de curând „Gala umorului” la TVR 1, nu va mai apărea în noul sezon al emisiunii, cel cu numărul 19, care va începe din 24 martie, la TVR 1. De-a lungul celor optsprezece sezoane difuzate până acum, Dragoş Huluba le-a avut partenere de prezentare pe actriţele Diana Cavallioti şi Corina Dănilă, dar şi pe prezentatoarea Ştirilor sportive de la TVR, Eda Marcus.

Începând cu această primăvară, lui Dragoş Huluba i se alătură Mirela Zeța, ambii făcând parte din colectivul actorilor Teatrului de Comedie din Bucureşti.

Corina Dănilă nu mai prezintă emisiunea Gala umorului. Colaborarea Mirelei Zeţa cu Televiziunea Română a început cu mai mult timp în urmă, pe vremea când era studentă la UNATC.

Există o legătură a mea cu TVR care s-a format în toți acești ani”, declară actriţa.
Cu Mirela Zeţa lucrez de mult timp, atât la Teatrul de Comedie, unde suntem colegi, cât şi la Gala umorului, unde a fost partenera mea în multe scheciuri. Evident, filmările au mers foarte bine şi sunt sigur că vom avea un nou sezon foarte reuşit”, adaugă Dragoş Huluba.
Cred că o emisiune de umor este necesară în aceste timpuri încărcate de griji. O emisiune care să îi binedispună pe telespectatori, poate chiar să îi facă să râdă, este plusul de care toți avem nevoie”, subliniază Mirela Zeţa.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare