Lifestyle

Connect-R, sfat pentru cei care suferă de anxietate sau depresie: „În primul rând, să-şi verifice stomacul”

Connect-R a povestit cum a scăpat de anxietate și de depresie. El le-a dat următorul sfat celor care au asemenea probleme: „În primul rând, să-şi verifice stomacul”, recomandă artistul. El a suferit de depresie la aproximativ un an după ce a devenit tată. Maya, fiica lui Connect-R și a Mishei, s-a îmbolnăvit după ce a făcut un vaccin. Atunci, artistul a fost atât de afectat de situație, încât a intrat în depresie.

„S-a îmbolnăvit de la un vaccin, când a făcut vaccinul de 1 an, pe fondul unei otite, i-a scăzut imunitatea aproape de 0, era intubată, ne-a nenorocit, și atunci practic a început momentul meu de depresie (…). Acolo au năpădit toate fricirile, m-a terminat, am fost la psihologi, n-am reușit mare lucru”, spunea Connect-R acum ceva vreme. Între timp, a găsit soluția. Astfel, într-un interviu acordat fostului preot Daniel Balaș, Connect-R a povestit cum a reușit să se vindece de depresie și anxietate. Cântărețul a oferit și sfaturi.

Sfaturi pentru cei cu depresie și / sau anxietate

„În primul rând, să-şi verifice stomacul, care este al doilea creier. Emoţiile negative şi pozitive devin emoţii captive şi se duc în stomac. Nu degeaba avem expresia «simţi fluturi în stomac când te îndrăgosteşti», că emoţia pozitivă tot acolo se duce. Şi expresia «gol în stomac» când te ia frica.
Dacă eu sunt trist şi îmi vine să plâng, dacă îmi pun un creion între dinţi, eu nu mai pot să plâng pentru că creierul primeşte informaţia că poziţia gurii e de zâmbet. Alergatul îţi oxigenează întregul organism, dar are şi alt beneficiu.

În trecut, când vânam animale, dar eram şi vânaţi, când fugeam şi reuşeam să scăpăm, în noi era o bucurie fantastică şi atunci o doză mare de endorfine, de serotonină, de dopamină exploda în noi. Asta se întâmplă şi acum atunci când alergăm, dar în natură, nu în sală pe bandă. În al doilea rând, să începem să bem apă, suntem 80% apă. Eu luam drept medicament 3 litri jumătate de apă pe zi. În al treilea rând, mâncare alcalină. E foarte importantă renunțarea la mâncarea procesată, prăjeli. Să începem să mâncăm fibre, carne slabă, fructe, legume”, a recomandat Connect-R, potrivit Spynews.ro..


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 luna în urmă

Băi, voi ăștia de la mytex, sunteți zdraveni? Scrieți toate tâmpeniile, toate elucubrațiile tuturor ipochimenelor? Azi scrieți despre „sfaturile” unui cioroi, mâine ce urmează? „Sfaturile” unui deviant ca viligheiul? Cum să se „lupte” lumea cu alcoolismul și pederastia? Să dea… Citeşte mai mult »

Back to top button