Lifestyle

Connect-R a fost dependent de cocaină

 

Connect-R a recunoscut că a fost dependent de droguri, în urmă cu câțiva ani. Artistul a decis să scape de această dependență în momentul în care și-a dat seama că își punea viața în pericol.

În cadrul unei emisiuni unde a fost recent invitat, Connect-R a mărturisit că a consumat substanțe interzise timp de șase – șapte ani.

„Da, este un adevăr. M-am drogat foarte mult timp. Eram total împotrivă. Am dat la un moment dat de cocaina și cocaina era așa o îmbinare a unei stări de extaz extraordinare cu faptul că suplinea lipsurile lăsate de oboseală, pentru că aveam și 9 concerte într-o săptămână. Eram foarte obosiți și când trăgeam câte o linie de cocaină, până dimineața eram forță. Ne-am dat seama că sistemul imunitar slăbește și a cam trebuit să renunțăm”, a spus el.

Cântărețul a mărturisit că a consumat zilnic substanțele interzise alături de colegii săi de trupă.

„Cred că din 2009 până în 2015, cam așa… O făceam la modul constant, zilnic. Efectiv ne dureau organele. Era o transpirație și o răceală pe piept și te trezeai cu palpitații și în momentul ăla am zis, gata, nu mai există așa ceva. N-a fost greu. Noi am făcut terapie în grup fără să mergem la medic. Toți 6 am zis stop și așa s-a întâmplat”, a precizat Connect-R.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button