Lifestyle

Cine a câștigat Românii au talent 2023 (video)

Cine a câștigat Românii au talent 2023. Câştigătorul Românii au talent 2023, sezonul 13 este copilul Rareş Prisăcariu. Rareş Prisacariu este un băieţel de 7 ani din Botoşani, pasionat de actorie. Spune că până acum a învăţat atât de multe poezii, monologuri şi texte de proză. Rareş a venit și la preselecţii cu un monolog, declamând cu patos. Pavel Bartoş şi Smiley au decis să îi acorde lui unul dintre cele două Golden Buzz-uri pe care le au în sezonul 13.

Câştigătorul premiului de originalitate în valoare de 10.000 de euro este Sandip Brahamin. Pentru acest premiu s-au luptat Bianca Avram, Oleg Spînu şi Denisia Sănduleac.

Clasamentul final:

Locul 11 Carina Veghiu
Locul 10 Sara Piliego
Locul 9 Taheira Sasa
Locul 8 Sandip Brahamin
Locul 7 Albert Gugulan
Locul 6 Eduard Dragu
Locul 5 Bianca Avram
Locul 4 Monique Family
Locul 3 Oleg Spanu
Locul 2 Olya şi Valera
Locul 1 Rareş Prisăcariu

Oleg Spînu are 15 ani şi este din Republica Moldova. Cântă la vioară, chitară, fluier, saxofon, dar şi cu vocea. Oleg a început să cânte de la vârsta de 5 ani, „în cireș, iar acum am ajuns în finală, chiar pe podium”, după cum a mărturisit în lacrimi.

Olya are 10 ani, iar Valera are 15 ani. Cei doi copii vin din Ucraina şi sunt dansatori aerieni. Andra a fost atât de impresionată de momentul lor încât le-a dat Golden Buzz. Cei doi copii s-au cunoscut în urmă cu trei ani, la antrenamente. Olya şi Valera au început să danseze împreună, după ce antrenorul lor au văzut potenţialul pe care îl aveau şi şi-a dat seama că vor forma o echipă de succes, potrivit libertatea.ro.

Sandip Brahamin are 22 de ani şi vine din India. Talentul lui Sandip este dansul şi l-a descoperit în copilărie, când un grup de bătrâni de la el din sat l-au pus să danseze. Moşteneşte acest talent de la mama sa, ea fiind dansatoare, notează protv.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button