Lifestyle

Christina Aguilera, jignită la… BRAȘOV?!

  • Christina_Aguilera_at_the_MTV_Video_Music_Awards_2006_296486

Celebra cântăreață Christina Aguilera ar fi fost jignită de jurnaliști, la Brașov. S-ar fi întâmplat în 1997, pe când avea doar 17 ani și participa la „Cerbul de Aur”, festival organizat în orașul de sub Tâmpa. Christina nu numai că nu a câștigat trofeul, dar i s-ar fi vorbit și urât.

Laurențiu Cazan a povestit, într-un interviu exclusiv pentru ego.ro, despre acest lucru.

„Din păcate, nu doar că nu a câștigat trofeul, dar nu a luat niciun premiu. Ciudat este că, în juriul Festivalului «Cerbul de Aur», erau și foarte mulți compozitori străini, americani, germani, și, cu toate acestea, nimeni nu a crezut în talentul ei. Ei aveau cumva dreptate, îmi tot spuneau că face prea multă improvizație pe voce. Dar, avea doar 17 ani…
Mulți dintre ziariști au jignit-o, și-au bătut efectiv joc de ea. Le-am și zis: «Greșiți! Ce o să spuneți dacă, peste vreo doi ani, și chiar am zis cifra asta, va fi o mare stea?». Credeau că, eu fiind și cetățean olandez, o laud pentru că îi iubesc pe americani.
Am fost singurul care stătea zilnic de vorbă cu Christina, care o încuraja, nimeni în afară de mine nu are nicio poză cu ea de la Brașov, pentru că nimeni nu o băga în seamă. Îi și spuneam impresarului ei: «Ai venit cu fetița asta, îți dai seama ce talent e? În doi ani o să ajungă o mare vedetă a Americii»”, a povestit muzicianul pentru sursa citată.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button