Lifestyle

Chef Florin Dumitrescu, prima reacție de la scandalul cu Antena 1

Chef Florin Dumitrescu, prima reacție de la scandalul cu Antena 1. Chef Florin Dumitrescu a făcut o primă declarație în urma deciziilor sale de a se abține de la filmările unui nou sezon al emisiunii „Chefi la Cuțite”.  Dumitrescu afirmă că, în urma notificărilor pe care le-ar primi de la avocații trustului, și-ar fi pierdut libertatea de exprimare, dreptul de identitate și „toate drepturile posibile” „doar pentru că a semnat un contract”.

Florin Dumitrescu spune, într-un mesaj video publicat pe Facebook, că sunt multe lucruri pe care nu le poate clarifica în acest moment, din cauza contractului de confidențialitate cu trustul.

„Sunt foarte multe chestii de clarificat şi sunt multe aspecte pe care nu le pot clarifica fără să fiu apoi acuzat de cine ştie ce. În condiţiile în care mă aflu acum, cu procesul pe rol, cu ameninţări de la avocați, cred că nici ameninţări nu pot să spun, cu notificările pe care le tot primesc de la avocaţii fostului trust cu care am colaborat.
E sensibilă povestea. Nu ştiu cum să fac legătură cu toate articolele negative din presă din ultima perioadă şi cu toate conturile de TikTok care mă dau divorţat de familie şi în care apar tot felul de probleme personale care nici măcar nu sunt reale, cu situaţia în care ne aflăm.
Nici nu ştiu, am voie sau nu am voie să fac legătura, am voie sau nu am voie să fac acest filmuleţ public”, își începe Dumitrescu mesajul pe Facebook.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
mihai
2 luni în urmă

Asta se intampla cand intri in latrina… Te mananca porcii…

Back to top button