Lifestyle

Charlize Theron recunoaște că este insuportabilă în relațiile de dragoste

 

Charlize Theron îşi caută partener de viață, dar nu pare să aibă noroc, deşi este frumoasă şi celebră. Actriţa în vârstă de 43 de ani a recunoscut că este dificilă într-o relaţie, de aceea nu îşi găseşte un bărbat.

Ea a mărturisit că are momente când este insuportabilă și a spus că au fost cazuri când a dat papucii partenerilor, fiindcă nu au aprobat-o. Actriţa nu a fost niciodată măritată. Ultima oară când a fost într-o relaţie serioasă a fost cu Sean Penn, între 2013 şi 2015. Vedeta a adoptat doi copii de culoare, Jackson, de şapte ani, şi August, în vârstă de trei ani. Deşi se plânge că este singură, Charlize nu face eforturi ca să accepte pe orice bărbat lângă ea.

La începutul anului au existat zvonuri că s-ar iubi cu Brad Pitt și că şi-au petrecut împreună sărbătorile de iarnă. Dar, chiar dacă relația ar fi existat, s-a sfârșit repede.

Charlize Theron, care are o avere de 130 de milioane de dolari, preferă să se dedice creşterii celor doi copii pe care i-a adoptat.Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button