Lifestyle

Cezar Ouatu i-a dat iar inelul de logodnă fostei iubite

 

Andreea Vilău, tânăra care urma să se căsătorească cu Cezar Ouatu se iubeşte cu un alt bărbat, după cum a povestit cântăreţul, la emisiunea Xtra Night Show. Artistul o ceruse în căsătorie şi îi oferise un inel de logodnă, apoi… s-au despărţit.

Dezamăgit de cele întâmplate, acesta a declarat că îi dorește să fie fericită și iubită. Cezar Ouatu a dezvăluit și ce s-a întâmplat acum câteva zile, între acesta și Andreea Vilău, de onomastica ei.

„Andreea și-a refăcut viața, ca să spunem așa. Îi doresc doar să fie extrem de iubită și de protejată. Eu am făcut un gest foarte frumos de Sfântul Andrei. I-am trimis un buchet de flori și i-am retrimis înapoi inelul de logodnă pe care ea mi l-a dat înapoi”, a povestit Cezar Ouatu, la emisiunea prezentată de Dan Capatos.

„N-a răspuns în niciun fel. În momentul de față, nu-mi mai doresc nimic legat de fosta mea relație pentru că au fost foarte multe la mijloc. Eu pot doar să spun în această relație am oferit foarte mult și am primit la fel de puțin”, a adăugat fostul concurent de la Eurovision.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare