Lifestyle

Ce „LOVITURĂ” a primit Ionel Ganea!…

 

Așa cum mass-media a mai relatat, fostul fotbalist brașovean Ionel Ganea a avut parte de o despărțire cu scandal de Dana Iaru, aceasta din urmă reproșându-i mai multe… în presa tablodă și nu numai.

Potrivit cancan.ro, zilele trecute, Judecătoria Făgăraș a pronunțat divorțul, obligându-l pe ex-internaționalul român la plata unei rente viagere către fosta soție în valoare de 5.000 de lei lunar. Situația este delicată pentru antrenorul aflat în prezent fără angajament.

Dana Iaru ceruse să primească și despăgubiri de 45.000 de lei, însă solicitarea sa a fost respinsă de magistrați, după cum a mai relatat sursa citată.

„Sunt, în sfârșit, o femeie liberă, îmi pot trăi viața liniștită. Decizia este definitivă și irevocabilă, acel domn nu mai are nici o cale de atac. Nu mă așteptam la o asemenea decizie, aici mă refer la renta pe care o voi primi. Mi se pare un lucru normal ce au decis judecătorii, de bun simț. Timp de 24 de ani, m-am ocupat de casă, de copii, de tot. Este logic să primesc acei bani. Mâine, poimâine, fac 50 de ani, nu o mai pot lua acum de la zero. Din ce am înțeles, acei bani îi voi primi până la o eventuală recăsătorire. Sau până când unul dintre noi va înceta din viață. Sunt fericită și mândră că am avut puterea să merg până la capăt. Cu domnul nu am vorbit, între noi nu mai există nici un contact. Acum urmează partajul, să vedem ce va fi și acolo”, a precizat Dana Iaru pentru cancan.ro.

Foto: Arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button