Lifestyle

Ce locuință își dorește Mihai Morar

Mihai Morar i-a povestit Irinei Rimes, în propriul podcast, că și-a dorit să achiziționeze locuința poetului Nichita Stănescu, din Piața Amzei. Este o casă celebră în lumea artistică.

Omul de radio în 41 de ani a mărturisit că a visat din copilărie să achiziționeze o locuința. Este vorba despre apartamentul marelui poet Nichita Stănescu (1933-1983), de fapt ultima sa casă, situată în inima Bucureștiului, în Piața Amzei, numărul 9.

În dialogul pe care l-a avut cu cântăreața Irina Rimes în cadrul podcast-ului său „Fain și simplu”, Morar i s-a destăinuit artistei.

„Tot timpul am visat, când cresc mare și am posibilități, să cumpăr apartamentul lui Nichita Stănescu de la Piața Amzei. Exact acolo la piața Amzei, la etajul doi sau trei. Era un tip supersocial. Scotea ușa din țâțâni, o punea pe hol, ca să fie intrare liberă la el. Se consuma și de una, și de alta. Nu știu dacă mai există, dar în curtea interioară a blocului avea un copac, pe care-l chema Gicu și dialoga cu el, îl auzeau oamenii”, a comentat Mihai Morar, citat de libertatea.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
11 luni în urmă

Waxerul ăsta dorim să se bucure de o garsonieră cu ușa în tavan. Ce-și dorește el, ce i-ar plăcea… chiar nu ne interesează.
De așa ceva sperăm să se bucure toți propagandiștii waxului.

Willy
11 luni în urmă

Cotarla putinista ce duhnesti a rahat, latraturile tale nu au contat niciodata. #hehehe

Barbu Gh.
Răspunde la  Willy
11 luni în urmă

Vierme, ia explică-ne tu cum e cu „slava”.
Cu waxul.
Cu haștagii.
Cu deviațonismul.

P.S. Ai mai da cu copita în femeile bătrâne, haștagule?

Back to top button