Lifestyle

Cătălin Măruță va prezenta două emisiuni la PRO TV / Legătura cu… COVID-ul

  • maruta.jpg

Urmează o săptămână grea pentru Cătălin Măruță. Prezentatorul TV, ieșit astăzi din izolare, va fi pentru câteva zile gazda emisiunii „Vorbește lumea”, pe care de obicei o prezintă Adela Popescu, Shurubel și Bogdan Ciudoiu.

Măruță preia „cârma” emisiunii în condițiile în care Adela Popescu a fost confirmată din nou cu COVID-19, iar colegii ei de platou, Shurubel și Bogdan Ciudoiu, stau și ei în izolare, pare-se confirmați ulterior cu infecția.

Primul care a fost nevoit să se izoleze a fost chiar Cătălin Măruță, după ce a intrat în contact cu o persoană testată pozitiv cu COVID-19, a cărei identitate nu a dezvăluit-o. Prezentatorul tv a anunțat miercuri că va sta în izolare timp de cinci zile în locuința unui prieten de-al său, de unde a și intrat în direct, pentru emisiunea sa, „La Măruță”.

„Ce poți să faci când stai 5 zile în izolare? Citești, faci curat, faci mâncare, vezi filme, dormi și o iei de la capăt. Din fericire, cele 5 zile s-au terminat. Sunt tot negativ! Așa că azi sunt cu familia, mi-era tare dor de ei”, a dezvăluit prezentatorul, care a și anunțat că va reveni pe post, de mâine, atât în emisiunea lui de la Pro TV, cât și la „Vorbește lumea”, de la ora 10.

„De mâine, ne vedem de la 10! Merg să dau o mână de ajutor la «Vorbește Lumea» pentru că Adela și băieții au COVID! Apoi, de la 15, in platou, așa cum v-am obișnuit! Vă pup!”, a încheiat el.

VEZI ȘI:

Încă trei prezentatori de la PRO TV trebuie să stea în izolare

COVID-19. Cătălin Măruță, în izolare


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare