Lifestyle

Cadou de milioane de euro pentru Cristina Spătar

Cadou de milioane de euro pentru Cristina Spătar. În ziua de 17 iunie, Cristina Spătar a împlinit frumoasa vârstă de 51 de ani, iar soțul său, Vicențiu Mocanu, a dorit să o surprindă într-un mod special. El i-a oferit un cadou extraordinar: o clădire cu 15 apartamente situate în Crevedia, județul Dâmbovița, având o suprafață totală de 1.500 de metri pătrați și evaluată la aproximativ două milioane de euro, conform evz.ro.

Cadou de milioane de euro pentru Cristina Spătar. Cunoscuta artistă și-a sărbătorit momentul special într-un hotel de lux din Bulgaria, în compania soțului său și a celor doi copii.

Soțul meu mă face fericită în fiecare zi și mă răsfață maxim! Îmi este alături în tot ceea ce fac, mă iubește și ne pregătim de nuntă! Nu am avut timp să mergem prea departe de ziua mea, am venit până în Bulgaria, cu copiii. Sunt împlinită, fericită și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce trăiesc acum! De ziua mea soțul m-a răsfățat cu un imobil de apartamente în valoare de două milioane de euro, în contextul în care am deja opt imobile pe care le pregătesc pentru închiriat. O să mă dezvolt în acest domeniu al imobiliarelor. Clădim împreună o afacere în această direcție”, a spus Cristina Spătar.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button