Lifestyle

Cabral, îndoliat după decesul unui prieten de-al său, cunoscut în comunitatea MOTO din România

  • cabral.jpg
 

Cabral (foto 2) a aflat cu tristețe despre decesul fulgerător al unui prieten de-al său, în vârstă de 31 de ani, cu care avea în comun o mare pasiune: motociclismul.

Cristian Predoi (foto 1), jurnalist moto şi creatorul comunităţii Pe Motoare, se afla într-o călătorie prin țară, iar vineri se deplasa cu motocicleta prin Șaru Dornei, județul Suceava, când, pare-se din cauza vitezei şi a carosabilului umed, a pierdut controlul într-o curbă şi s-a izbit frontal de o mașină. În urma impactului, motociclistul a fost proiectat într-un gard. Bărbatul a murit în drum spre spital, din cauza leziunilor interne grave.

După aflarea veștii despre decesul lui Cristian Predoi, Cabral a transmis următorul mesaj:

„Mă dau pe moto de fix 23 de ani. Și-mi place mult. Mult. Mult. Dar de fiecare dată când mă întreabă cineva dacă să se apuce de moto îi spun că mai bine să nu. Să NU. SĂ NU. Cristi a construit foarte mult pe moto în România. Și nu numai. A educat, a povestit, a explicat, a transpus din emoție în video și text, a pus în limbaj universal bucuria de a trăi pe două roți. A făcut toate astea cu pasiune, cu mândria de a fi unul dintre cei puțini, cu orgoliu și cu avânt.
Ne-am întâlnit enervant de des, la toate chestiile moto mișto, dar și la toate prostiile moto. Din România și până în Portugalia, din Spania și Grecia și până în Bulgaria, în șei de mici lingurițe de 400 și până la balaurii mari. L-am luat la mișto de fiecare dată când am avut un cap de ață de care să mă leg. M-a luat la mișto de fiecare dată când și-a dorit, că n-avea nevoie de capete de ață, și le găsea singur.
M-a sunat prietenul meu, Ionuț. Să-mi spună că prietenul nostru, Cristi Predoi, nu mai este. S-a dus prin alte lumi, așa cum a și trăit, pe două roți. Sper să fie mai bine unde ai ajuns acum, omule. Să te odihnești în altă șa, pe altfel de drumuri. Condoleanțe familiei. Condoleanțe lumii moto de la noi, am pierdut un om mișto, mișto de tot. Drum lin, Cristi”, a transmis Cabral.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button