Lifestyle

Brașoveanul Radu Almășan s-a recăsătorit

Brașoveanul Radu Almășan s-a recăsătorit, după 8 ani de la divorțul de prima soție. Artistul de la Bosquito și-a refăcut viața în urmă cu doi ani, alături de Mădălina Ștefania, potrivit viva.ro. Cântărețul este, însă, discret cu viața sa personală și susține că melodiile formației sunt importante. Într-un interviu pentru viva.ro, interpretul vorbește despre activitatea trupei de 23 de ani și susține că regretă că ajunge rar în orașul natal, Brașov.


Trupa Bosquito a împlinit 23 de ani de activitate, „vărstă” sărbătorită în cadrul unui concert la Sala Palatului, chiar de Ziua îndrăgostiților.


„M-am căsătorit, dar cum spuneam, noi suntem mai puțin importanți. Piesele noastre sunt importante, activitatea noastră cu band-ul este mai importantă. Cel puțin pentru cei care ne iubesc. Iar noi ne căsătorim, facem copii, avem o viață personală cât mai bogată, ceea ce vă doresc și dumneavoastră și tuturor. Dar mai multe detalii nu o să dăm, pentru că așa suntem noi.
Cum spuneam suntem la început, suntem mai introvertiți și nu prea ne place să amestecăm planurile. Și așa suntem nu doar în fața camerelor, ci și între noi. Ce e acasă, e acasă, ce-i cu formația, e cu formația. Dacă nu le separăm, nu putem funcționa, cel puțin noi, la Bosquio, nu știu la ații cum sunt, dar la noi trebuie să stea separate”, a declarat Radu Almășan, pentru viva.ro.


„Foarte rar ajung la Brașov… Cam de maxim 5 ori pe an, din păcate… Îmi este dor de Brașov și îmi lipsește. Dar eu sunt una dintre persoanele care s-a adaptat, încă de la început, foarte bine și în București”, a mai spus artistul.

Foto – Facebook Bosquito


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button