Lifestyle

Brașoveanul Adrian Nartea, despre felul în care l-a schimbat diagnosticul de tumoră intra-craniană

Brașoveanul Adrian Nartea a vorbit într-un interviu pentru viva.ro despre momentele grele prin care a trecut, după ce i s-a descoperit o tumoră intra-craniană. Diagnosticul i-a fost pus în 2017, iar actorul brașovean a trecut prin două operații. El a povestit cum i s-a schimbat percepția asupra vieții și ce a învățat trecând prin această cumpănă.


„Aici e mult de povestit, dar îți pot da un exemplu recent și sper să nu pară prea deplasat. Zilele trecute am avut norocul să dau de un șofer de Uber care era fost angajat militar care a fost în teatre de operațiuni, în linia întâi a frontului. Omul era impozant doar prin prezență și nu îl vedeam decât din spate și prin oglinda retrovizoare. Și după ce am avut o lungă discuție despre experiențele lui de viață și riscurile la care s-a expus în armată, l-am întrebat dacă se mai enervează în trafic și a zis că niciodată, că tot ce se întâmplă în trafic pe el nu-l atinge și zâmbește pentru că tot ce a văzut el la viața lui și în viața lui, nu se compară cu asta. M-a impresionat mult. Și cred că asta este lecția și pentru mine… evident, la cu totul alt nivel.

Momentele alea prin care am trecut m-au făcut să-mi dau seama cât de puține sunt lucrurile importante în viață și cum restul sunt doar proiecții și pretenții de-ale noastre în alergarea după premii sau după aprecieri de carton. Că e cel mai important momentul de aici și acum. Și că trecutul ne învață, dar important e zâmbetul pentru că suntem aici și acum și asta e cel mai important: să ne bucurăm că suntem aici și acum”, a spus Adrian Nartea.


Actorul în vârstă de 42 de ani a devenit cunoscut la nivel național datorită apariției în serialul „Vlad”, difuzat de PRO TV. Fanii îl pot revedea pe Adrian Nartea, pe marile ecrane, în pelicula „Visul”, începând din 12 decembrie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button