Lifestyle

Brașoveanca Mihaela Tatu, trei operații într-un an

  • mihaela tatu_285337.png
 

Mihaela Tatu a povestit recent despre problemele de sănătate de acum câțiva ani care au determinat-o să-și schimbe stilul de viață și chiar cariera. Fosta prezentatoare tv a suferit trei operații într-un singur an și a depășit problemele cu credință și optimism, după cum a povestit. Una dintre intervenții a durat 5 ore și a venit după diagnosticul de fibrom uterin. 

„De când mă știu, am fost o ființă robustă, rezistentă și pozitivă. Afecțiunile cu care m-am confruntat sunt sigură că au fost rezultate ale unor comportamente și gânduri care nu erau în armonie cu ceea ce sunt. M-am vindecat repede și merg mai departe. La început n-am fost chiar atât de încrezătoare. Până când nu am cercetat pur și simplu, de ce mi s-a întâmplat ce mi s-a întâmplat. Apoi, privind detașat toată povestea, mi-am dat seama că nu prea am motive să nu zâmbesc, indiferent cu ce mă voi mai confrunta. Și că, în mare măsură, de mine depinde cum voi înainta în viață. Acum mai repar ceea ce am mai uzat în vremea în care mă aventuram în tot felul de sporturi care necesitau un strop de risc, mai multă adrenalină, că deh, sunt Berbec. Mă hrănesc cu astfel de trăiri și emoții. În afară de un genunchi operat iar, pe care îl tot recuperez, sunt bine. Cât despre psihic, lui îi mulțumesc pentru faptul că am dus un an în care am avut 3 intervenții chirurgicale. Acestui psihic tare și ludic și pozitiv, care mă face să văd totul dintr-o perspectiva generală și firească a existenței. Mă respect și mă iubesc. Fiica mea mi-a spus odată să fiu liniștită, pentru că marile opere de artă, din când în când, intră într-un program de restaurare”, a mărturisit brașoveanca, într-un interviu pentru Fanatik.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare