Lifestyle

Brașoveanca Diana Munteanu, ținta unui atac al actriței Lorena Luchian

  • lorenaluchian.jpg
 

Diana Munteanu (foto 1) este ținta unui atac, pe internet, lansat de actrița Lorena Luchian, cunoscută pentru rolul „Danelei” în serialul „Băieți de oraș”, cu care a fost în conflict, în trecut. Actrița (foto 2) s-a legat de faptul că, săptămâna aceasta, Diana Munteanu a putut fi văzută din nou la Antena 1, în reluarea sezonului 7 „Chefi la cuțite”, unde a fost invitată să gătească pentru jurați.

Lorena Luchian a comentat apariția brașovencei la TV și a amintit de niște amenințări pe care le-ar fi primit de la aceasta.

„Am auzit că a intrat Diana Munteanu la cuțit. La Chefi la cuțite de data asta. Sper să nu plângă iar în pernă să i se ia mackeaju și bronzul din cauză de story postat de mine. Data trecută când am zis ceva despre ea, această mare vedetă de pe plan lokal, nu putea dormi de nervi și mă amenința prin terți că mă bate și zicea că sunt urâtă și proastă și că nicio operație nu m-ar putea salva.
P.S: Nici nu a fost manevră la Chefi la cuțite. E top pe cuisine. Am auzit că face bezele de ceva vreme, sau ceva de genul. JET”, a scris Lorena Luchian, pe Instagram, potrivit cancan.ro.

„Oare când ești obișnuit cu high life-ul de România și după îl pierzi și rămâi vai morții tei, când ți-e foame, de Prime Steaks și Seafood only? gândurile zilei”, a mai scris Lorena Luchian, în stilul caracteristic.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare