Lifestyle

Bittman şi-a lăsat familia pentru o femeie cu 33 de ani mai tânără decât el (Galerie FOTO)

  • odagiu.jpg
  • odagiu2.jpg
  • odagiu3.jpg
 

Dan Bittman ia viaţa de la capăt alături de o cântăreaţă cu 33 de ani mai tânără decât el, pe care a ajutat-o în carieră, acum mai mulţi ani.

Acesta este zvonul momentului.

Potrivit presei tabloide, artistul în vârstă de 57 de ani a renunţat la relaţia discretă de peste 25 de ani, pe care a avut-o cu mama copiilor săi, compozitoarea Liliana Ştefan, şi s-a mutat de acasă, pentru a-şi putea vedea de povestea de dragoste cu Monica Odagiu (24 de ani).

Acum se explică de ce artistul încearcă să „şteargă” urme ale vârstei sale. În fapt, recent scriam despre faptul că Bittman şi-a făcut implant de păr, la o clinică din Turcia – vezi AICI.

Legătura lui cu Monica Odagiu, dezvăluită acum, ar fi fost, în fapt, „reaprinsă” după doi ani de pauză.

Pasiunea lui Bittman pentru frumoasa actriță și solistă ar fi început să fie vizibilă în 2015, cei doi fiind zăriți unul lângă celălalt la petreceri aniversare în cercuri restrânse, la concertele Holograf de prin țară, la mare. Ar fi fost împreună și în afara țării, în scurte excursii în Bulgaria şi Turcia.

Bittman este cel ce a ajutat-o pe Monica să se lanseze în showbiz. El i-a compus o melodie intitulată „Stau cu picioarele în apă rece”, pe care a și cântat-o în duet cu ea. Tot într-un elan nespecific, solistul trupei Holograf a filmat un videoclip alături de tânăra sa protejată, marcând astfel prima apariție de acest fel alături de un artist aflat la debut, notează libertatea.ro.

După despărţire, Bittman și Liliana Ștefan (care nu au fost căsătoriţi) ar fi parafat un acord amiabil, la notariat, pentru următorii trei ani, privind o custodie comună, dar condiționată de un anume orar, pentru mezinul lor, în vârstă de 13 ani.

Bittman, care va împlini 58 de ani luna viitoare, a avut legături speciale şi cu Tania Budi, Sorana Darclee (ASIA), Roxana Blagu, Alina Chivulescu, Mihaela Rădulescu etc..

 

FOTO – Internet


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button