Lifestyle

Bianca Brad s-a făcut consilier de dezvoltare personală

Bianca Brad s-a făcut consilier de dezvoltare personală. Aceasta a anunțat că a luat 10 la examen. Fosta Miss a fost și actriță și instructor de pilates. De ceva timp, i-a venit ideea să se formeze pe post de consilier de dezvoltare personală.

„Puțin mai devreme am încheiat cu brio, am luat nota 10 la examenul pentru a deveni consilier de dezvoltare personală. E de multă vreme în mintea mea să fac asta dar îmi puneam tot timpul problema «încă un consilier în plus, sunt atâtea persoane care se ocupă cu asta, cu ce aș putea să mai vin eu», dacă știți de sindromul impostorului, eu mă înscriu, dar Gabriela Mocanu (…) care a susținut acest curs la care am participat, a început exact cu asta.


Primul curs pe care l-am făcut a fost cursul de formator, anul trecut, cu soțul Gabrielei Mocanu, Daniel Mocanu. Ideea este că în timpul cursului am conștientizat că mi se potrivește să fac acest lucru și vreau să cred că voi putea ghida, îndruma, persoanele care au nevoie de claritate, pentru că aș vrea și îmi doresc să primească, să aibă pe cineva alături care să îi îndrume într-un mod pe care eu nu l-am primit, eu am învățat din mers…Experiențele trăite și sunt mult mai multe decât cele pe care le-am făcut cunoscute… probabil că nu întâmplător a fost așa ca să pot ajuta mai departe persoanele care ajung în situații asemănătoare sau ca să nu ajungă în situații asemănătoare…”, a mai povestit Bianca Brad pentru urmăritorii ei de pe internet.


Diagnosticată acum aproape 8 ani cu cancer la sân, ea este în prezent sănătoasă și se poate ocupa de partea profesională. Însă, merge periodic la medic, pentru controale de rutină.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button