Lifestyle

Atracție – prima imagine cu brașoveanca Iuliana Pepene la America Express

Atracție – prima imagine cu brașoveanca Iuliana Pepene la America Express.

Prezentatoarea matinalului de la Antena 1 face echipă cu jurnalista Sonia Simionov la a doua ediție a reality-show-ului America Express, intitulată Drumului Soarelui. În 10 săptămâni, concurenții trebuie să străbată trei țări înainte de a fi declarat duo-ul câștigător, este vorba de Columbia, Ecuador și Argentina.

Atracție – prima imagine cu brașoveanca Iuliana Pepene la America Express. Fotografia de mai jos a fost postată de Sonia Simionov pe contul său de Facebook, cu mesajul: „Dacă pozele ar vorbi… Și e abia începutul! Trimitem energie bună, da?”.

Atracție | MyTex.ro
Atracție - prima imagine cu brașoveanca Iuliana Pepene la America Express 10

Înaintea plecării către marea provocare, Iuliana Pepene a declarat pentru Antena Stars: „De lipsa mâncării cred că ne e cel mai frică, pentru că atunci când nu mâncăm cum trebuie devenim irascibile, ne mai și supărăm. Poate și lipsa somnului o să fie un impediment și atunci cred că ne e frică de reacțiile noastre uneori, în anumite condiții. Altceva nu are ce să ne sperie”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button