Lifestyle

Artistă recompensată cu Golden Buzz, răpusă de cancer (VIDEO)

  • agt.jpg

Jane Marczewski, cunoscută pe numele de scenă Nightbirde, s-a stins din viață în  19 februarie, la vârsta de 30 de ani, răpusă de cancer. Artista, care a impresionat publicul în audițiile sezonului 16 al emisiunii America’s Got Talent, a lăsat un mesaj de adio pentru cei care i-au fost alături în lunga luptă cu boala. În audiții, Jane a interpretat o piesă originală, „It’s OK”, devenită peste noapte un simbol al luptei împotriva destinului nemilos al oamenilor grav bolnavi. Tânăra a primit Golden Buzz de la Simon Cowell și urma să evolueze în fazele superioare ale competiției, însă agravarea bolii a determinat-o să se retragă din concurs. Concurenta a fost avertizată de medici că șansele ei de supraviețuire nu depășesc 2%.

Doar pentru că ești trist sau îndurerat nu înseamnă că nu ești recunoscător și că nu ai speranță. Nu înseamnă că încă nu lupți pentru viața ta, că încă nu ai în tine puterea să mergi mai departe. Obișnuiam să cred că, dacă eram tristă, însemna că nu lupt suficient de mult sau nu eram suficient de recunoscătoare și nu este adevărat. Fii trist și recunoscător, privește luminile sclipitoare și exprimă-ți sentimentele. Totul este real: bucuria și durerea. Totul este real și nu trebuie să alegi una sau alta: viața este frumoasă sau viața este un gunoi. Uneori sunt cam ambele”, spune tânăra în ultima filmare postată pe rețelele sociale de familia artistei.

Peste 2 milioane de admiratori au ascultat ultimele cuvinte ale tinerei și toți jurații de la America’s Got Talent au transmis mesaje de condoleanțe familiei îndurerate.
.Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
3 luni în urmă

[…] ei.Cadavrul său a fost găsit lângă o clădire înaltă de pe strada Congressnaya, după ce muzicianul în vârstă de 27 de ani a înregistrat un mesaj video publicat pe canalul său Telegram în care […]

Back to top button