Lifestyle

Andreea Mantea mesaj pentru adeptele filtrelor de înfrumusețare

Andreea Mantea s-a declarat împotriva filtrelor de înfrumusețare. Prezentatoarea TV are grijă de imaginea ei, dar nu este adepta filtrele de înfrumusețare. În timp ce multe persoane publice apelează la ele zi de zi, Andreea Mantea a declarat recent că este împotriva lor. Ea le recomandă fetelor să nu le mai folosească, deoarece nu fac decât să semene una cu alta.


„Nu mai puneți filtrele alea să fiți toate trase la indigo, că e păcat. A devenit un trend, probabil și-au găsit modele greșite, înseamnă foarte mult pentru ele acele modele, fac asta ca să fie cât mai impecabile, pentru că așa văd, iar atunci dacă modelul meu face așa, fac și eu așa”, a spus Andreea Mantea în cadrul  emisiunii Play IT.


„Sunteți foarte frumoase, nu există om urât, trebuie să înțelegeți asta. Suntem creația lui Dumnezeu după chipul și asemănarea lui, după divinitate, după tot ceea ce înseamnă această lume, această viață. Sunteți superbe, sunteți minunate, extraordinar de frumoase. Aveți ceva al vostru care nu poate fi luat, nu poate fi dat deoparte și nu poate fi acuzat de urâțenie”, a adăugat Andreea Mantea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button