Lifestyle

Andreea Esca a renunțat la verighetă

 

Andreea Esca și-a pus fanii pe gânduri cu o fotografie în care se vede că nu poartă verighetă. Admiratorii au observat acest detaliu și au întrebat-o de ce nu are nici verigheta, nici inelul de logodnă.

Prezentatoarea știrilor de la PRO TV le-a explicat oamenilor că a preferat să renunțe la aceste bijuterii din motive de igienă, nu din cauza unor probleme sentimentale. Andreea Esca petrece mai tot timpul izolată în casă, ca parte a eforturilor de a combate răspândirea noului coronavirus și a ales să nu mai poarte inele, după cum notează spynews.ro.

Vedeta PRO TV și-a informat prietenii virtuali că a făcut recent curățenie prin casă și că a dat peste un inel foarte drag ei. Atunci a explicat și că nu îl va purta și a precizat și de ce.

„Nu port nici un inel în această perioadă, dar făcând ordine prin casă am dat peste inelul de la voi, Claudia Panturoiu, Magda Mușat, și m-am gândit că ar merge perfect pentru campania noastră. Mi-e dor de noi”, a scris Andreea Esca.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare