Lifestyle

Andreea Bălan nu se mai vede locuind fără mama ei

Andreea Bălan locuiește cu mama ei și nu vrea să mai stea vreodată separat de aceasta. Artista este recunoscătoare că are parte de ajutor în creșterea fetițelor ei. Mama artistei are grijă de Ella și Clara atunci când Andreea se află la filmări sau la concerte.
De multe ori, concurenta de la „America Express – Drumul Aurului” își ia mama cu ea în vacanță pentru a o ajuta cu fetițele.
„E o binecuvântare că mama locuiește cu noi. De când mama locuiește cu noi, viața mea este extraordinară, este mult mai frumoasă decât înainte, vă jur! Casa e bine, frigiderul, mâncarea, toată lumea mănâncă bine. Și n-aș vrea să mai locuiesc vreodată fără mama. Adică anunț dinainte să se știe. Mama face parte din mine!”, a declarat Andreea Bălan pentru cancan.ro.
După divorțul de tatăl fetițelor sale, respectiv de actorul George Burcea, Andreea Bălan este foarte discretă cu viața sa amoroasă. Cântăreața a avut o relație timp de un an cu Tiberiu Argint, însă lucrurile nu au mers așa cum și-au dorit.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button