Lifestyle

Andreea Bălan, accidentare serioasă! S-a lovit cu fața de o bordură (FOTO 2)

  • andreea balan 3_296312.png
  • andreea balan_296313.png
  • andreea balan 2_296314.png

Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital ieri, 26 aprilie, după ce a căzut din neatenție și s-a lovit cu fața de bordură.

Artista ieșise să se plimbe cu rolele, alături de cele două fetițe ale ei, iar într-un moment de neatenție a căzut și s-a lovit de bordură, rănindu-se deasupra buzelor. Andreea Bălan a postat pe una dintre rețelele de socializare o imagine cu rana suferită.

„Ieri a fost o zi memorabilă care va rămâne întipărită un pic pe fața mea (la propriu). La trei minute după ce am făcut această poză veselă am pupat bordura la propriu. Că de, am crezut că pe role e la fel ca pe gheață, dar am aflat că e mai greu și căzăturile sunt mai dureroase. Rămâi lipit de asfalt, nu aluneci. Am avut nevoie de cusături în urgență, iar doctorul Zamfirescu mi-a cusut buza de sus. Oftica mare e că am căzut așa simplu în fața casei după 3 luni în care am făcut acrobații și nebunii pe gheață. În concluzie, câteodată nu sunt chiar wonderwoman, mai și cad (la propriu și la figurat), dar mă ridic și merg la doctor, sau îmi sun grupul de suport (psihic) și îmi revin instant, îmi iau pelerina și zbor iar. Noroc că am filmări la «Te cunosc de undeva» săptămâna viitoare și până atunci îmi trece. Stay safe & take care when skateing. Love you all”, a scris Andreea Bălan, pe contul de Instagram.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button